Gert Biilmann

SPIDSKANDIDAT i Herlev Kommune KV21

Det mener jeg!


Venstre ENKELT OG VIRKNINGSFULDT, med fokus på det frie valg.

DER ER STADIG MEGET AT GØRE I HERLEV. 

Vi ved at Herlev kommunernes økonomi i disse år begynder at få lidt luft. Vi har været med i alle budgetaftaler i mange år. En liberal hånd med på roret er altid bedst, for i det helt borgernære skal mennesket stå i centrum. 

Jeg er liberal og tror på det enkelte menneske, som selv kan definere sine behov. Derfor skal vi sikre fokus på det frie valg og friheden for den enkelte.

Venstre i Herlev ser frem til et fortsat godt samarbejde med kommunalbestyrelsens partier også efter valget den 16. november og vi glæder os til en spændende, saglig og visionær valgkamp i 2021.


Budgetaftalen 2022

I Herlev, min by, er vi ambitiøse, kan gå mod strømmen og skabe den gode hverdag og det gode liv. 

Derfor deltager Venstre i Herlev i en ny budgetaftale for 2022 baseret på et stærkt økonomisk fundament og med visioner for fremtiden. Resultatet blev en A-V-Ø & ufp budgetaftale med det største velfærdsbudget i Herlev Kommunes historie.

Budget aftale 2022 


Vi mener stadig: Hvis der skal bruges flere penge på ét område, skal de nødvendigvis findes på et andet område og ikke igennem skatte og gebyr forhøjelser.

Vi er optagede af: Vores borgere får den bedste service, mest muligt udbytte af deres skatte kroner (borgernes penge) samt et øget fokus på privat – offentlige innovations projekter og samarbejder.Læs venstres i Herlev´s politik

hvad står vi på mål for!


Forslag om Demens

Alle mærkesager


herlev/venstre/vores-politik